Apartamente spațioase,
intime și confortabile

poza21.jpeg
APARTAMENTE

Complexul Golden Rose Residence a fost dezvoltat pe o suprafață totală de 23.300 mp, având blocuri tip parter+ 3 etaje + mansardă cu un număr total de 147 de apartamente, precum și vile trifamiliare.

Apartamentele din cadrul ansamblului au suprafețe cuprinse între 43 și 61 mp și au câte 2 sau 3 camere. În funcție de poziționarea geografică, apartamentele de la parter beneficiază de o grădină de 40-50 mp.

Vilele sunt de tip parter + 1 etaj + mansardă, sunt dispuse central și au suprafața construită de câte 110 mp. În funcție de poziționarea geografică, fiecare vilă beneficiază de o grădină de 125 – 135 mp.

DOTĂRI ȘI
FINISAJE
brickwall.png

La Golden Rose Residence, toate apartamentele și vilele beneficiază de dotări și finisaje de top. Pentru fiecare tip de instalație, sistem de închidere și ferestre, am colaborat exclusiv cu producători de top.

Pereții interiori și exteriori sunt construiți din cărămidă Porotherm și au parte de izolație termică din polistiren expandat de 10 cm.

Toate apartamentele sunt dotate cu calorifere din aluminiu și centrală termică proprie marca Beretta sau Buderus. Ușile de interior sunt din MDF filmat cu structura celulară internă, iar ușile de exterior sunt blindate, cu închidere în 5 puncte. Acoperișul este din din tablă metalică și cu o izolație de 20cm vată bazaltică, având un coeficient înalt de izolație termică.

BENEFICII
growth.png

Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie Beretta sau Buderus, gresie și faianță de import din Italia.

Băile sunt dotate cu lavoar, vas WC suspendat, bideu, baterii și cădiță de duș sau cadă mare.

Fiecare locuință, atât apartament cât și vilă, are predispoziție pentru interfon și, la cerere, se poate face legătură la internet și cablu TV.

Glafurile, balcoanele și scările sunt placate cu piatră naturală (granit, marmură).

Complexul beneficiază de străzi și alei pietonale, canalizări pluviale și menajere.

Fiecare apartament și vilă are parte de loc de parcare.

Din punct de vedere al poziționării, complexul Golden Rose Residence se situează la aproximativ 10 km de Piața Victoriei, în partea de nord a Bucureștiului. Ansamblul beneficiază de acces la mijloacele de transport în comun și are, în interior, un spațiu comercial.

Apartament vilă quatrofamilială

Vezi detalii

Apartament vilă quatrofamilială

Cu o suprafață cuprinsă între 68-72 mp, apartamentele din cadrul Golden Rose Residence îți oferă tot confortul și intimitatea de care ai nevoie.

Vezi detalii

Vilă bifamilială

Vezi detalii

Vilă bifamilială

Simte plăcerea de a avea propria locuință în cadrul unei vile bifamiliale! Descoperă toate beneficiile de a locui în cadrul Golden Rose Residence și stabilește-te aici!

Vezi detalii

Bloc Golden Rose

Vezi detalii

Bloc Golden Rose

Descoperă beneficiile unei vieți liniștite și fericite, în cadrul blocului Golden Rose. Având toate dotările de care ai nevoie, încă din prima zi vei numi acest loc „acasă”.

Vezi detalii

Ți-ai ales viitoarea locuință?

Ești la un pas de a decide viitorul familiei tale! Știm că este o decizie importantă, de aceea vrem să îți acordăm tot timpul de care ai nevoie. Pentru orice întrebări, îți stăm la dispoziție.

promo-seconda-logo.png

Sună acum:

0747.322.725